Human gest Tatjane iz Paraćina: Nudi svoj stan besplatno onima koji su ostali bez doma zbog strašne eksplozije

22.02.2024

14:40

0

Mnogi stanovi u ovoj zgradi pa čak i okolnim pretrpeli su velika oštećenja, a stanare je Opština smestila u hotele

Human gest Tatjane iz Paraćina:  Nudi svoj stan besplatno onima koji su ostali bez doma zbog strašne eksplozije
Zgrada u kojoj se dogodila eksplozija - Copyright Instagram_192_rs

Nakon razorne eksplozije u stambenoj zgradi u Paraćinu u kojoj je stradala jedna ženska osoba, sugrađanka Tatjana Đokić pokupila je mnoštvo simpatija i pozitivnih reakcija humanim gestom koji je odjeknuo društvenim mrežama. Ona je ponudila ugroženim stanarima da u njenom stanu budu besplatno.

Podsetimo, stravična eksplozija plinske boce koja se dogodila u stambenoj zgradi u Ulici majora Gavrilovića u Paraćinu odnela je jedan život. Mnogi stanovi u ovoj zgradi pa čak i okolnim pretrpeli su velika oštećenja, a stanare je Opština Paraćin smestila u hotele.

Uprkos tome, Paraćinka Tatjana Đokić odlučila se na human potez prema svojim sugrađanima i putem društvenih mreža ponudila je svoj stan na korišćenje nekom od ugroženih stanara besplatno.
- Ukoliko je nekom od stanara zgrade u kojoj se dogodila eksplozija potreban smeštaj, garsonjera stoji na raspolaganju do 1. marta besplatno (uz dogovor i potrebu i duže). Stan je mali, ali za porodicu sa malom decom je dobar za privremeni smeštaj - objavila je Tatjana u jednoj grupi na Fejsbuku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Stan je moj, izdajem ga, ali kako trenutno nema nikog, pomislila sam šta bi meni bilo potrebno u toj situaciji. Znam da je Opština Paraćin zbrinula ljude po hotelima, ali kako stan ima celokupno domaćinstvo, verujem da bi nekoj porodici, naročito sa malom decom, bilo prijatnije tu. Još uvek se niko nije javio, ali tek sam juče objavila oglas i rekla svima koje poznajem da kažu ako nekog znaju iz tih zgrada - rekla je Tatjana za "Telegraf" i dodala da bi volela da što više ljudi vidi ovo da bi se još neko javio da pomogne na ovaj ili sličan način.

"Svaka čast", "Još ima dobrih ljudi", "Retko je takvih ljudi", samo su neki od komentara na njen potez.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike