Vozači, poseban oprez: Detaljan spisak radova na važnim putnim pravcima

05.08.2021

09:06

0

Autor: A. B.

Sa obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolaz podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija preko petlje Tranšped

Vozači, poseban oprez: Detaljan spisak radova na važnim putnim pravcima
Pixabay

Javno preduzeće “Putevi Srbije” saopštilo je danas da se na auto-putu E-763, Obrenovac – Ub, u smeru ka Obrenovcu, do sutra od 8.00 do 16 odvijaju radovi na ispiranju kišne kanalizacije, pa je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-763, Takovo – Preljina, do 13. avgusta takođe od 8.00 do 16 časova u toku su radovi na ispiranju kišne kanalizacije, a za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na auto-put E-75 Bubanj potok petlja Tranšped, u smeru ka Nišu, takođe do 13. avgusta u toku su radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom Bubanj Potok. Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama u oba smera, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolaz podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija preko petlje Tranšped.

Pročitajte još:

Na obilaznici oko Beograda, petlja Surčin – petlja Ostružnica, do 1. novembra odvija će se radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save. Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti