Dva hrabra bajkera iz Požege krenula na epsko putovanje: 1.100 kilometara kroz zimu do najveće motorijade u Evropi!

29.01.2024

12:45

0

Najveća zimska motorijada u Evropi, u Nemačkoj, okuplja bajkere ekstremno avanturističkog duha od 1956. svake godine

Dva hrabra bajkera iz Požege krenula na epsko putovanje: 1.100 kilometara kroz zimu do najveće motorijade u Evropi!
Copyright RINA

Da ljubav prema motorima i adrenalinu koji ta vožnja pruža neretko ne poznaju granice, najbolje pokazuju Dejan Kovačević i Slobodan Pavlović iz Požege, jer će ovaj dvojac na svojim dvotočkašima preći put od neverovatnih 1.000 kilometara kako bi učestvovali na moto-skupu u Nemačkoj, koji ima tradiciju dugu 66 godina.

- Očekuje nas nezaboravna avantura i oko 1.100 kilometara putovanja do mesta Sola, gde se održava ova svetska manifestacija koja okuplja motoriste iz čitavog sveta. Moto-skup počinje 2. februara i traje tri dana, a u planu nam je da put Sole krenemo poslednjeg dana januara i da stignemo do otvaranja - kaže Dejan Kovačević iz Požege.

RINA
 

 

Najveća zimska motorijada u Evropi, u Nemačkoj, okuplja bajkere ekstremno avanturističkog duha svake godine od 1956. Ova tradicija se duže od pola veka čuva i ne prekida, a za svakog ko vozi motor je od velikog značaja.

- Radi se o najvećoj zimskoj motorijadi u Evropi u Bavarskoj šumi u Nemačkoj - Elefantentreffen, na koju dolaze samo bajkeri ekstremno avanturističkog duha, željni potpuno nepredvidivih izazova - kaže Kovačević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike