Episkop žički Justin vernicima poslao snažnu poruku: Neka radost praznika odagna od nas svu tugu, strah i neizvesnost

05.01.2024

11:17

0

On je dodao da sa ovakvim željama i mislima prizivamo blagoslov Božiji da se u nas i naše domove usele mir, radost, zdravlje i svako duhovno dobro

Episkop žički Justin vernicima poslao snažnu poruku: Neka radost praznika odagna od nas svu tugu, strah i neizvesnost
Copyright RINA

Episkop žički Justin čestititao je svim sinovima i kćerima bogomspasavane Eparhije žičke Božić, praznik mira i ljubavi, sloge i sabornosti.

- Pevajući sa anđelima i pastirima vitlejemsku pesmu: ,,Slava na visini Bogu i na zemlji mir, među ljudima dobra volja". Neka ovi stihovi i radost praznika odagnaju od nas tugu, strah i neizvesnost i neka se verom i iskustvenim znanjem u našim srcima nastani ohrabrujuća činjenica, da je Bogomladenac Hristos, ovaploćeni Bog, sa nama uvek i doveka i da nas nikada neće ostaviti bez svoga staranja i zaštite - napisao je u episkop Justin.

On je dodao da sa ovakvim željama i mislima prizivamo blagoslov Božiji da se u nas i naše domove usele mir, radost, zdravlje i svako duhovno dobro.

- Neka je Bogom blagosloveno nastupajuće Novo 2024. leto milosti Gospodnje. Mir Božiji, Hristos se rodi - dodao je episkop žički Justin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike