Ljudi, pa dokle više!? Osvanuo još jedan snimak od kojeg se "ledi krv u žilama": Automobil juri auto-putem u suprotnom smeru! (VIDEO)

21.12.2023

15:48

0

Autor: L. Đ. T.

Građani su ogorčeni ovakvim ponašanjem vozača

Ljudi, pa dokle više!? Osvanuo još jedan snimak od kojeg se "ledi krv u žilama": Automobil juri auto-putem u suprotnom smeru! (VIDEO)
Copyright printscreen/Instagram/192.rs

Još jedan šokantan video-snimak osvanuo je na društvenim mrežama, na kojem se vidi kako se automobil u punoj brzini kreće auto-putem Beograd-Niš i to u kontra smeru!

Video je objavljen na Instagram stranici 192_rs, a građani su ogorčeni ovakvim ponašanjem vozača, te su ispod videa osvanuli mnogobrojni negativni komentari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Ovo mora da se tretira kao ubistvo u pokušaju! Sa kaznom višegodišnjeg zatvora! Ako se ne varam, po sadašnjem zakonu, za ovo ide samo prekršajna prijava - jedan je od komentara.

Pojava vožnje u suprtonom smeru je izgleda u Srbiji uzela maha, pa je tako i sinoć jedan nesavesni vozač snimljen kako vozi u kontra smeru.

I pored brojnih upozorenja i apela iz Ministarstva unutrašnjih poslova očigledno je da neki vozači ne mare što ovakvim ponašanjem mogu da izazovu ozbiljne tragedije!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike