Dramatično presretanje kamikaze na auto-putu: Ovo je Pobesneli Maks iz Surčina (VIDEO)

21.12.2023

11:44

0

Autor: 24sedam

Vozač (31) "opela" bio pijan i drogiran

Dramatično presretanje kamikaze na auto-putu: Ovo je Pobesneli Maks iz Surčina (VIDEO)
Copyright MUP Srbije

Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja vozača (31) "opela" koji se na auto-putu Beograd - Niš kod Ostružnice kretao vozilom u suprotnom smeru.

Prilikom kontrole utvrđeno je da je vozač ima probnu vozačku dozvolu, da je bio potpuno pijan sa 2,17 promila alkohola u organizmu, kao i da je bio pod dejstvom kokaina.

 

 

Iz MUP-a navode da je bezbednost na putevima odgovornost svih i zato je od presudne važnosti da svi zajedno deluju kako bi se sprečile posledice koje mogu biti tragične.

- Upravo je slučaj ovog vozača svedočio o tome. Zahvaljujući savesnim građanima koji su prijavili da se na ovom delu auto-puta vozilo kreće u suprotnom smeru, vozilo je u najkraćem roku zaustavljeno. Zahvaljujemo građanima koji su prijavili ovaj slučaj nasilničke vožnje, i ujedno naše sugrađane pozivamo da policiji u svakoj prilici dostave saznanja o nebezbednom ponašanju u saobraćaju. Počinilac ovog prekršaja zadržan je u službenim prostorijama i protiv njega su podnete prekršajne prijave - navode iz policije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike