24 SEDAM RUMA: JP „Vodovod“ - Poziv za legalizaciju nelegalnih priključaka na vodovod

09.05.2023

08:08

0

Potrebno je da se građani, koji trenutno nisu u evidenciji preduzeća i ne dobijaju račune za utrošak vode, obrate Tehničkoj službi preduzeća sa potrebnom dokumentacijom

24 SEDAM RUMA: JP „Vodovod“  - Poziv za legalizaciju nelegalnih priključaka na vodovod
Ilustracija - Copyright Profimedia

Javno preduzeće „Vodovod“ Ruma izdalo je važno obaveštenje za sve građane koji koriste usluge javne vodovodne mreže bez zvaničnog ugovora. Preduzeće apeluje na sve potrošače koji su nelegalno priključeni na mrežu da se u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog poziva jave kako bi zaključili ugovor o izgradnji vodovodnog priključka.

Potrebno je da se građani, koji trenutno nisu u evidenciji preduzeća i ne dobijaju račune za utrošak vode, obrate Tehničkoj službi preduzeća sa potrebnom dokumentacijom, koja uključuje građevinsku dozvolu, rešenja o legalizaciji i ostale relevantne dokumente. Takođe, potrebno je izvršiti plaćanje iznosa predviđenog cenovnikom preduzeća za uspostavljanje priključka.

Ukoliko se potrošači ne odazovu ovom pozivu, JP „Vodovod“ Ruma će biti primorano da preduzme zakonske mere, uključujući isključenje korisnika sa mreže, kao i podnošenje krivičnih i prekršajnih prijava. Takođe, biće podneti zahtevi za naknadu pričinjene štete, u skladu sa važećim propisima.

Za sve dodatne informacije, potrošači se mogu obratiti Tehničkoj službi preduzeća, koja se nalazi na adresi Orlovićeva bb, Ruma, ili putem telefona na broj 022/479-202. Takođe, postoji i opcija kontaktiranja putem e-mail adrese [email protected].

JP „Vodovod“ Ruma naglašava važnost ovog poziva u cilju regularizacije stanja na vodovodnoj mreži i apeluje na građanstvo da odgovorno postupi u datom roku.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike