24SEDAM RUMA U toku je rekonstrukcija Lenjinove ulice od Tivolske do Vrdničke ulice (FOTO)

13.12.2023

21:45

0

Autor: 24sedam

Ovo je još jedan važan korak ka stvaranju sigurnijeg, funkcionalnijeg i lepšeg okruženja za sve nas - ocenila je predsednica opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković

24SEDAM RUMA U toku je rekonstrukcija Lenjinove ulice od Tivolske do Vrdničke ulice (FOTO)
Copyright Opština Ruma

Posebna pažnja u opštini Ruma usmerena je na uređenje putne infrastrukture. Bliži se kraj godine i okončanje građevinske sezone, a putna mehanizacija u opštini koristi povoljne vremenske uslove da se realizuju još neki vazni projekti rehabilitacije putne mreze.

Jedan od njih svakako je rekonstrukcija dela Lenjinove ulice, koji se proteze od Tivolske do Vrdničke ulice. Radovi obuhvataju deonicu dugu 1.2 kilometra.

"Ovo je još jedan važan korak ka stvaranju sigurnijeg, funkcionalnijeg i lepšeg okruženja za sve nas", ocenila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković, koja je danas obišla radove u Lenjinovoj ulici.

Velika frekvencija saobraćaja u Lenjinovoj ulici, oštetila je kolovoz, posebne probleme pravili su šahtovi u ulici, pa su građani zahtevali kompletnu rekonstrukciju ovog dela ulice.

Rešavajući prioritetne potrebe građana Opština Ruma finansira kompletnu rekonsturkciju ulice, ugradnju dva sloja asfalta, uređenje šahtova, slivnika, postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije, a nakon radova ponovo će biti postavljeni i usporivači saobraćaja na rizičnim mestima, kao što je raskrsnica Lenjinove i Kudoške ulice.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike