24SEDAM RUMA Realizuje se još jedan infrastrukturni projekat: Započeta rekonstrukcija Industrijske ulice (FOTO)

15.12.2023

14:45

0

Autor: 24sedam

24SEDAM RUMA  Realizuje se još jedan infrastrukturni projekat: Započeta rekonstrukcija Industrijske ulice (FOTO)
Copyright Opština Ruma

U Rumi se realizuje još jedan infrastrukturni projekat na dobrobit svih građana. Zajedno sa Javnim preduzećem „Putevi Srbije“ započeta je rekonstrukcija Industrijske ulice u Rumi, najduže u našem gradu, gde se radovi prostiru na 5.5 kilometara kolovoza.

U pitanju je projekat od vitalnog značaja za naš grad, s obzirom na to da je reč o najprometnijoj ulici, pogotovo opterećenom velikom frekvencijom teretnog saobraćaja, u kojoj je kolovoz bio u izuzetno lošem stanju.

Industrijska ulica, iako na obodu Rume, je zapravo jedna prava zila kucavica našeg grada, u njoj je smešten veliki broj kompanija i svakodnevno, zbog posla, više hiljada radnika prolazi njome, istakla je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković, koja je danas obišla deonicu ulice koja se asfaltira u blizini nove autobuske stanice.

Opština Ruma
 

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prilikom svoje posete Rumi obećao pomoć u realizaciji ovog značajnog projekta, to obećanje je ispunio i paralelno su krenuli radovi na dva kraja Industrijske ulice, u blizini Vatrogasno – spasilačke stanice i kod novoizgrađene raskrsnice kruznog toka Rigov mlin", izjavila je predsednica Ćirić Bošković.

Mehanizacija Sremputa radove sprovodi u fazama, uklanja se stari asfalt, sa dva sloja kamena se ojačava podloga, pre nego što mašine pristupe nanošenju dva sloja asfalta.

Opština Ruma
 

U naseljenom delu Industrijske ulice koji se prostire od Železničke do Ulice Vladimira Nazora radiće se i nivelacija šahtova, što je do sada bio veliki problem.

Sveobuhvatnim radovima na više značajnih lokacija u gradu u potpunosti se na bolje menja slika Rume, doprinosi se većoj bezbednosti u saobraćaju, a svaki projekat za moderniju opštinu realizuje se u dogovoru sa građanima.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike