Vozači, obratite pažnju: Izmene u saobraćaju na pojedinim putnim pravcima zbog radova

10.12.2023

08:52

0

Na pojedinim deonicama biće obustava saobraćaja

Vozači, obratite pažnju: Izmene u saobraćaju na pojedinim putnim pravcima zbog radova
Ilustracija - Copyright Pixabay

JP Putevi Srbije saopštilo je na kojim putnim pravcima će doći do izmena zbog radova koji se obavljaju. 

Na Novosadskom putu, od kružnog toka u Veterniku do raskrsnice sa Ulicom Sonje Marinković, u smeru ka Novom Sadu, izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza od 11. decembra do 30. januara 2024. godine, a za vreme izvođenja radova, u Ulici Sonje Marinković na snazi će biti obustava saobraćaja na prilazu raskrsnici sa Novosadskim putem.

Na obilaznici oko Beograda, tuneli Železnik i Lipak, biće izvođeni radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, od 11. decembra u 12 časova do 12. decembra do 17 časova, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije. 

Obustava saobraćaja biće na snazi u desnim tunelskim cevima, u smeru ka Nišu, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz leve tunelske cevi.

Na putu Svilajnac - Medveđa u toku su radovi na rehabilitaciji do 31. decembra, a u zoni radova vozila se naizmenično propuštaju, što je regulisano semaforima.

Na putu Ruma - Šabac u oba smera izvodiće se radovi na SRT ispitivanju asfalta (otpornost na klizanje), od 11. do 15. decembra. 

Radovi će biti izvođeni uz zatvaranje vozne ili preticajne saobraćajne trake.

Na putu Beloljin - Kuršumlija, raskrsnica kod skretanja za Kuršumliju, izvode se radovi do 15. decembra, a u zoni radova vozila se naizmenično propuštaju, što je regulisano semaforskom signalizacijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike