Brutalna tuča u Novom Pazaru! Trojica palicama pretukli muškarca pred ženom i detetom, motiv - osveta (VIDEO)

03.12.2023

00:26

0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Pazar uhapsili su tri osobe iz Tutina zbog učestvovanja u tuči u ulici Rifata Burdževića

Brutalna tuča u Novom Pazaru! Trojica palicama pretukli muškarca pred ženom i detetom, motiv - osveta (VIDEO)
Snimak tuče u Novom Pazaru - Copyright Printscreen/serbialive_beograd

Nakon uznemirujućeg snimka koji se večeras pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako grupa muškaraca nasred puta u novopazarskom naselju Drum, tuče muškarca pred ženom i malim detetom, oglasila se i policija koja je saopštila da su povodom ovog incidenta uhapšena trojica napadača osumnjičenih za prebijanje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Pazar uhapsili su tri osobe iz Tutina zbog učestvovanja u tuči u ulici Rifata Burdževića u novopazarskom naselju Drum, saznaje indeksonline.rs

Pripadnici Interventne jedinice novopazarske policije, reagovali su odmah i brzo pronašli učesnike sukoba. Prema saznanjima, muškarcu iz Tutina određeno je zadržavanje do 30 dana, dok je protiv dva maloletna lica podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu "serbialive_vesti", sve je počelo kada je jedan automobil presekao put drugom, kako bi ga zasutavio. Tada iz prvog vozila izlazi nekoliko muškaraca koji sa palicom i rukama lupaju drugi auto i izvlače jednog muškarca.

 

 

Pretukli muškarca pred ženom i detetom

U nastavku videa, vidi se žena koja drži dete u naručju i izlazi sa zadnjeg sedišta automobila, dok napadači besomučno pesniče i šutiraju i udaraju palicom žrtvu.

Snažan udarac primio je i suvozač kada je napustio vozilo, a kako se vidi na samom kraju snimka, nakon premlaćivanja, napadači su se vratili u svoje vozilo i otišli u nepoznatom pravcu.

Motiv - osveta

U utorak je naselje Drum u Novom Pazaru bilo poprište brutalnog napada koji je šokirao građane. Ovaj incident je izbio zbog prethodnog sukoba između jedne porodice iz sela Gurdijelje i maloletnika, njegovog oca i drugog pojedinca iz sela Delimeđe.

Sve je započelo dva dana ranije kada su braća iz Gurdijelje brutalno pretukla maloletnika u selu Delimeđe, prouzrokujući ozbiljne vidljive povrede na njegovom licu. Međutim, sukob se nije zaustavio na tom incidentu već je kulminirao u naselju Drum u Novom Pazaru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike