Izađem sa devojkom, a onda doživim šok: Nekrunisani kralj paprika iz Prijepolja ima veliku muku!

18.10.2023

07:20

0

Pored brojnih pokušaja, još uvek nije upoznao ženu svog života, a to mu je velika želja

Izađem sa devojkom, a onda doživim šok: Nekrunisani kralj paprika iz Prijepolja ima veliku muku!
Copyright Printscreen/Youtube/ Televizija 5 Užice

Njegoš Stojadinović iz Prijepolja, "nekrunisani kralj paprika", pošten je i vredan domaćin, ali sam.

Pored brojnih pokušaja, još uvek nije upoznao ženu svog života, a to mu je velika želja.

- Devojke, kada me vide sa motikom, frezom i traktorom, ne pada im na pamet da izađu sa mnom. Današnje devojke žele provod i uživanje, ali ne može da se uživa ako se ne radi. Ovo ništa nije strašno. Poljoprivreda je posao koji volim da radim, tačno je da često budem i prašnjav i blatnjav. Sam sam svoj gazda - započeo je Njegoš priču za Prvu TV, ističući da samo želi normalnu devojku, koja će ga razumeti i neće se stideti njegovog posla.

Kaže da je sa devojkama izlazio i u noćni provod.

- Izađemo prvo, drugo, treće veče. Traži mi novac, traži mi provod. Usred sezone, kada moram da okopavam papriku i radim sezonske poslove, ona mi kaže da odemo na more. Ma kakvo crno more, moram da radim - govori Njegoš.

Njegov sugrađanin Slobodan drugačije razmišlja. Dok je Njegošu važno da njegova partnerka radi zajedno sa njim, Slobodanu to nije bilo ni na pameti kada je upoznao Tanmilu iz Indije. Njegov jedini cilj je bio da je učini srećnom.

Printscreen Prva tv
 

Slobodan i Tanmila su u braku 10 godina, imaju dvoje dece, a ona je od svekrve naučila da kuva brojne srpske specijalitete. Prvo što je napravila bila je pita sa sirom, koju je Slobodan odmah pohvalio. Obožava da nosi srpsku narodnu nošnju, a Mimi je priznala da joj je najveći šok bio kada je saznala da devojke u Srbiji ne znaju da kuvaju sa 19-20 godina.

Tanmila iz Indije nikad nije ni sanjala da će jednog dana žveti u Srbiji.

Međutim, to se desilo kada je pre 10 godina upoznala Slobodana iz Prijepolja. Iako su kulturološke i jezičke razlike bile ogromne, magična ljubav sve ih je obrisala.

- Zaljubila sam se u svog supruga na prvi pogled i rešila da ostanem u Srbiji. Odmah sam shvatila da se nalazim u sredini gde su ljudi dobri, tačnije, u čitavoj Srbiji su takvi. Prvo što sam naučila kada sam stigla u Prijepolje je da spremam pite, za koje mi je svekrva kroz šalu rekla da ne mogu da se udam ako to ne znam, pa sam se potrudila - rekla je ranije Mimi, kroz osmeh, za agenciju RINA.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike