Vozači, oprez, na ovim deonicama se izvode radovi!

20.07.2023

08:59

0

Za vreme izvođenja radova menja se saobraćaj

Vozači, oprez, na ovim deonicama se izvode radovi!
radovi na putu - Copyright Grad Zrenjanin

Prema informacijama "Puteva Srbije", na određenim deonicama se izvode radovi na saobraćajnicama pa je neophodno da vozači obrate pažnju i prilagode vožnju uslovima na putu.

Naime, na mostu preko reke Save, između Surčina i Obrenovca danas do 15 časova izvode se radovi na asfaltiranju. Za vreme izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u smeru ka Čačku i vozna saobraćajna traka u smeru ka Beogradu, u dužini od po 100 metara.

Na auto-putu E-75 najavljena je izmena režima saobraćaja na deonici petlja Jagodina – Ćuprija, u blizini Ćuprije, zbog radova na montaži odbojne ograde na službenim prolazima, u oba smera.
Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Kako je navedeno u saopštenju, na obilaznici oko Beograda, od petlje Avala do tunela Straževica, u smeru ka petlji Orlovača, danas od 5 do 12 sati izvodiće se kratkotrajni radovi na zalivanju sadnica u razdelnom pojasu. U zoni radova za saobraćaj će biti zauzeta preticajna saobraćajna traka.

Takođe, na auto-putu E-75, na deonici Lajkovac – Ljig, u smeru ka Čačku, do sutra u periodu od 6 do 12 sati izvodiće se radovi na košenju bankine. 

Radovi se izvode u pokretu, uz zatvaranje zaustavne saobraćajne trake u zoni radova.

Na auto-putu E-763, na deonici Obrenovac – Ub, do sutra  od 6 do 12 sati izvodiće se radovi na košenju razdelnog pojasa. 

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom i neće uticati na redovan režim odvijanja saobraćaja.

Putevi Srbije su saopštili da su na auto-putu E-80 u toku radovi na pranju tunela Bancarevo, u smeru ka Nišu, koji će trajati danas do  15 časova. 

Zatvorena je leva tunelska cev. Saobraćaj se odvija dvosmerno kroz desnu cev tunela, navedeno je u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike