Prva reakcija iz Humske na žreb u Nionu: Nismo neozbiljni, pa sada da pričamo

18.09.2020

13:05 >> 13:12

0

Autor: 24sedam

Stanojević: Nismo još preskočili sve prepreke da bismo mislili na druge rivale

Prva reakcija iz Humske na žreb u Nionu: Nismo neozbiljni, pa sada da pričamo
Copyright MN Press

Partizan sada zna koji ga put očekuje na putu ka grupnoj fazi Lige Evrope. Ukoliko crno-beli uspeju da preskoče belgijski Šarlroa, na poslednjem stepeniku sačekaće ga bolji iz duela Apoela i Leha iz Poznanja.

Vodeći se onom starom prvo skoči, pa reci hop, trener tima iz Humske, Aleksandar Stanojević jasno i glasno poručuje – neozbiljno bi uopšte bilo da u ovom momentu govori o timovima sa Kipra ili Poljske. Donekle i logično kada se zna da tek sledeće sedmice, tačnije 24. septembra njegovi puleni igraju protiv snažnih Belgijanaca u 3. kolu kvalifikacija.

– Više puta sam već rekao da je za mene najvažnija sadašnjost, a ne prošlost ili budućnost. Bilo bi isuviše neozbiljno da nešto komentarišemo. Nismo još savladali sve prepreke. Pre svega to je utakmica protiv ekipe Šarlroa iz Belgije, a sledi nam i Superliga i utakmica sa Zlatiborom. To je naš glavni fokus, a za ostalo ima vremena, pričaćemo – poručio je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

A dok na red ne stignu misli o Poljacima ili Kipranima, Partizanov red vožnje je ovakav – gostovanje Zlatiboru, pa odlazak u Belgiju i meč protiv Bačke na domaćem terenu. Navijači crno-belih se sigurno nadaju da će 1. oktobra Stanojevićevi puleni igrati na svom stadionu meč za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike