Udovičić otvorio trim-stazu u Kruševcu

22.09.2020

12:54 >> 11:36

0

Udovičić otvorio trim-stazu u Kruševcu
Copyright TANJUG/ANDRIJA VUKELIĆ

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičič otvorio je danas trim-stazu na Bagdali u Kruševacu. Udovičić je novom trim-stazom prošetao zajedno sa gradonačelnicom Kruševca Jasminom Parulović i Bratislavom Gašićem.

Gradonačelnica Parulović istakla je da će staza biti na usluzi građanima i sportistima Kruševca, a zahvalila je Ministarstvu sporta na podršci i na svemu što su zajednički radili na poboljšanju uslova za bavljenje sportom.

Udovičić je rekao da je otvaranjem staze na Bagdali urađeno ono što je obećano.

– Pre četiri meseca obećali smo građanima Kruševca da će imati najbolju i najmoderniju trim-stazu i da ćemo da nastavimo da oplemenjujemo Bagdalu. Danas nijedna gradska opština nema nerekonstruisan teren, nenapravljane teretanu na otvorenom, čime je svim građanima omogućeno da se besplatno bave sportom – rekao je Udovičič posle otvaranja staze.

On je zahvalio gradonačelnici što je u vrh prioriteta stavila odnos prema sportu i mladima, o čemu svedoče rekonstruisani stadioni i nova sportska infrastruktura.

– Svi smo svedoci toga kako danas izgleda Kruševac a kako je izgledao pre sedam godina, i koliko danas možemo da uživamo u novim stvarima, ne samo kada je sport u pitanju. Hvala i gospodinu Gašiću koji je istrajao u ideji da omogući da Kruševac danas ovako izgleda – zaključio je Udovičić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike