Pretnja bombom na aerodromu u Prištini! Evakuisano osoblje i putnici

06.02.2023

16:10

0

Autor: M. Vu.

Policija je oko 16 časova dobila dojavu i odmah je izašla na lice mesta

Pretnja bombom na aerodromu u Prištini! Evakuisano osoblje i putnici
Aerodrom "Adem Jašari" - Copyright Aerodrom u Prištini/Foto:Prishtina International Airport

Putnici i osoblje aerodroma "Adem Jašari" u Prištini evakuisani su danas nakon pretnje bombom, saopštila je portparolka aerodroma.

Policija je oko 16 časova dobila dojavu i odmah je izašla na lice mesta, rekla je portparolka policije za region Priština, prenosi Reporteri. 

Portparolka policije za region Prištine Flora Ahmeti saopštila je da je oko 16 časova dobila informaciju i da je policija odmah izašla na lice mesta

- Oko 16 časova stigle su informacije o sumnjama u vezi sa mogućom eksplozijom na Međunarodnom aerodromu „Adem Jašari“. Policija je odmah izašla na lice mesta i počela sa preduzimanjem neophodnih operativnih radnji za upravljanje situacijom - rekla je Ahmeti.

Portparolka Međunarodnog aerodroma Priština "Adem Jašari" Valentina Gara saopštila je da je današnja dojava o bombi bila lažna. Ona je na svom Fejsbuk profilu objavila da je aerodrom sada otvoren za letove, a da su se putnici koji su bili evakuisani ponovo vratili na aerodrom, prenose Reporteri. Policija je oko 16 časova dobila dojavu i odmah je izašla na lice mesta, rekla je tada portparolka policije za region Priština.

Prištinski aerodorom i ranije je dobijao pretnje bombom, a do sada su se sve ispostavile kao lažne.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike