24SEDAM ZRENJANIN Karavan TV Arena sport posetio Zrenjanin

05.09.2022

06:23

0

Autor: 24sedam

Poseban gost karavana bio je Momir Rnić, proslavljeni rukometni reprezentativac naše zemlje

24SEDAM ZRENJANIN Karavan TV Arena sport posetio Zrenjanin
Copyright opština zrenjanin

Karavan TV Arena, u okviru kampanje “Sve najbolje” i obilaska gradova širom Srbije, juče je posetio Zrenjanin. Na Trgu slobode okupili su se članovi nekoliko zrenjaninskih sportskih klubova, predstavnici Sportskog saveza grada i Saveza za školski sport, kao i brojni građani, koji su imali priliku da se upoznaju s paketima usluga mobilne i fiksne telefonije, interneta i televizije kompanije “Telekom”, posete štandove TV Arena sport i upoznaju se s njihovim programima, fotografišu se pored replike pehara “Zlatni globus” namenjenog svetskom šampionu u fudbalu i konkurišu za vredne premijum poklone. Takođe, svi prolaznici dobili su poklone u vidu kačketa, magneta i ruksaka sa logom TV Arena.

Poseban gost karavana bio je Momir Rnić, proslavljeni rukometni reprezentativac naše zemlje i jedan od najuspešnijih zrenjaninskih sportista svih vremena.  

Između ostalih, štand TV Arena organizovano su posetili rvači “Proletera”, predvođeni evropskim i svetskim šampionom Zurabom Datunašvilijem, fudbaleri “Proletera”, škole fudbala “Gradnulica Junior”, fudbalerke “Lehela”, tekvondisti TK “Zrenjanin”, tako da je Trg slobode juče pružao lepu sportsku sliku. Prisutni su iskoristili priliku za fotografisanje pored pehara kakav će podići i svetski fudbalski šampion u Kataru, a svi koji su to učinili odmah su dobili i prigodnu fotografiju. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Zrenjanin koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike