Ono što je Milan godinama stvarao za par minuta pretvorilo se u zgarište: Čuo se prasak a masnoća se razlila po kablovima (FOTO)

24.12.2022

11:00

0

Ovaj vredan Pribojac, poslednjih 48 godina bavi se ugostiteljstvom, a poslednjih petnaest pokušava da sam stvori nešto svoje

Ono što je Milan godinama stvarao za par minuta pretvorilo se u zgarište: Čuo se prasak a masnoća se razlila po kablovima (FOTO)
Milan Baabić - Copyright Foto:RINA

Noć uoči Nikoljdana u Kratovu kod Priboja Milan Babić pamtiće dok je živ. Vatrena stihija progutala je sve što je njegova porodica napornim radom, sa svojih deset prstiju pošteno decenijama sticala. Ugostiteljski objekat u kome je vršio uslužno pečenje ribe i prostor gde je planiran restoran koji je trebalo da se otvori za par dana, nestali su za manje od deset minuta.

- Čuo se jak prasak, najverovatnije se masnoća razlila, došlo je do zagrevanja kablova i spoja sa strujom i nije moglo da se zaustavi. Strašno je ovo što nam se desilo, ali hvala Bogu niko nije nastradao niti je povređen od ljudi koji su se u tom trenutku tu zatekli - kazao je vlasnik Milan Babić za RINU.

Ovaj vredan Pribojac, poslednjih 48 godina bavi se ugostiteljstvom, a poslednjih petnaest pokušava da sam stvori nešto svoje i kako kaže neće odustati, navikao je u životu da bude borac i učiniće sve da ponovo stane na noge.

- Sada mi je samo prioritet da ovo zgarište sklonim da ne gledam, ovu ruinu. Ja se predati neću, a drugo čovek mora da radi i da se bori dokle god je živ i na nogama - priča Milan.

On je osim po kvalitetu, bio poznat i po dobročinstvu. U njegovom objektu koru hleba zarađivalo je pola sela, a sada je red da se dobro dobrim vrati i da se Babićima pomogne u nevolji koja ih je zadesila.

- Ja sam decu školovao zahvaljujući ovom čoveku i njegovoj porodici. Dobar komšija i dobar ujak pre svega. Da nije njih ne bi imao od čega da hranim svojih troje dece - pričaju komšije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike