24SEDAM PANČEVO Konkurs za finansiranje/sufinansiranje projekata romskih organizacija civilnog društva

15.12.2022

14:02

0

Autor: 24sedam

Odluku o prigovoru nadležni organ donosi u roku od 15 dana od dana njegovog prijema

24SEDAM PANČEVO Konkurs za finansiranje/sufinansiranje projekata romskih organizacija civilnog društva
Copyright Printscreen/YouTube

Gradonačelnik grada Pančeva raspisuje Konkurs za finansiranje - sufinansiranje projekata romskih organizacija civilnog društva u 2022. godini. Predmet konkursa je implementacija mera i aktivnosti u skladu sa Strategijom za inkluziju Roma u Republici Srbiji za period 2016 – 2025. kao i negovanje i očuvanje romske kulture i tradicije. Pravo učešća imaju registrovane romske organizacije civilnog društva.  Za realizaciju ovog konkursa predviđen iznos je 1.000.000,00 dinara.

Lista vrednovanja i rangiranja pristiglih projekata koju Komisija utvrdi, objaviće se na zvaničnoj internet prezentaciji grada  i portalu e-Uprava .Predlagači projekata imaju pravo uvida u podnete prijave i priloženu dokumentaciju u roku od tri dana od dana objavljivanja liste, kao i pravo prigovora na listu u roku od osam dana od dana objavljivanja liste na zvaničnoj internet prezentaciji grada Pančeva, piše pancevoinfo.rs.

Odluku o prigovoru nadležni organ donosi u roku od 15 dana od dana njegovog prijema.

Konačnu odluku o izboru projekata koji će se putem ovog Konkursa finansirati-sufinansirati donosi Gradonačelnik grada Pančeva, u roku od 30 dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora, koja će biti objavljena na zvaničnoj internet prezentaciji grada Pančeva i portalu e-Uprava.

Promo/ Grad Pančevo
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike