24SEDAM STARA PAZOVA Sednica Skupštine opštine: Usvojeni rebalansi Finansijskih planova Mesnih zajednica

05.12.2022

09:34

0

Autor: 24sedam

Današnjoj 25. sednici SO Stara Pazova prisustvovalo je 40 odbornika i odbornica, od ukupno 53 aktuelnog skupštinskog saziva

24SEDAM STARA PAZOVA Sednica Skupštine opštine: Usvojeni rebalansi Finansijskih planova Mesnih zajednica
pazova - Copyright Printskrin/Jutjub/ RSFranceIDF

Na 25. zasedanju lokalnog parlamenta, koje je održano u skupštinskoj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi odbornici su razmotrili 21 tačku predloženog dnevnog reda. Razmotreni su i većinom glasova usvojeni rebalansi Finansijskih planova za 2022. godinu svih deset Mesnih zajednica u opštini Stara Pazova.

Saglasnost je data i na rebalans Finansijskog plana Turističke organizacije opštine Stara Pazova, Doma zdravlja "Dr Jovan Jovanović - Zmaj", Crvenog krsta Stara Pazova, Centra za kulturu, Narodne biblioteke "Dositej Obradović", Centra za socijalni rad, PU Radost i PU Poletarac za 2022. godinu.

Na sednici se našao i Izveštaj o radu Opštinske uprave Opštine Stara Pazova za 2021. godinu. Odbornička pitanja su predata u pisanoj formi.

Današnjoj 25. sednici SO Stara Pazova prisustvovalo je 40 odbornika i odbornica, od ukupno 53 aktuelnog skupštinskog saziva. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike