24SEDAM STARA PAZOVA Obustava saobraćaja između Stare Pazove i Inđije se produžava do kraja novembra

22.11.2022

14:09

0

Autor: 24sedam

Polovinom oktobra meseca su počeli radovi na potpunoj rekonstrukciji ove deonice od izlaska iz Stare Pazove ka Inđiji u dužini od 3 km i bilo je predviđeno da traju 30 dana

24SEDAM STARA PAZOVA Obustava saobraćaja između Stare Pazove i Inđije se produžava do kraja novembra
pazova - Copyright Printskrin/Jutjub/ RSFranceIDF

Obustava saobraćaja na putu između Stare Pazove i Inđije produžava se do kraja novembra meseca, saopštili su „Putevi Srbije“. 

Polovinom oktobra meseca su počeli radovi na potpunoj rekonstrukciji ove deonice od izlaska iz Stare Pazove ka Inđiji u dužini od 3 km i bilo je predviđeno da traju 30 dana.  Bez obzira što je glavnina radova završena, ostalo je još puno posla na postavljanju i iscrtavanju signalizacije kao i dobijanju brojnih dozvola za njegovu upotrebu od strane nadležnih.

JP “Putevi Srbije” vozačima preporučuju obilaznicu preko Golubinca i Ljukova, odnosno obilaznicu preko Novih Karlovaca. Takođe, na raspolaganju je i auto – put ali se putarina od jednog do drugog grada plaća 80 dinara.

Ovaj pravac je deo državnog puta R-100 koji se pruža od Beograda do Novog Sada preko naseljenih mesta, nakon izgradnje auto-puta je poznatiji kao „stari put“.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike