24SEDAM STARA PAZOVA Odbojkašice Jedinstva pobedom protiv Inđije plasirale se u polufinale Kupa Srbije

03.11.2022

14:11

0

Autor: 24sedam

Tokom čitavog trećeg seta rezultat je bio dosta izjendačen, ali tim Jove Cakovića preuzima vođstvo i dolazi do 25:20, za konačnih 3:0 i plasmana u polufinale Kupa Srbije

24SEDAM STARA PAZOVA Odbojkašice Jedinstva pobedom protiv Inđije plasirale se u polufinale Kupa Srbije
Odbojka - Copyright Pixabay

Izuzetnu utakmicu sa puno borbenosti, preokreta i lepih poteza priredile su odbojkašice Jedinstva, kada su sinoć u četvrtfinalu 57. Kupa Srbije savladale odbojkašice iz Inđije sa maksimalnim učinkom od 3:0. Početak prvog seta bio je poprilično neizvestan, no ipak Jedinstvo se na sredini “odlepljuje” i završava isti sa 25:16.  Gošće su u drugom setu takođe pružile otpor na početku, ali Jedinstvo uzima stvar u “svoje ruke” i završava i ovaj set istim rezultatom, 25:16. 

Tokom čitavog trećeg seta rezultat je bio dosta izjendačen, ali tim Jove Cakovića preuzima vođstvo i dolazi do 25:20, za konačnih 3:0 i plasmana u polufinale Kupa Srbije.  

Najefikasnija u ekipi Jedinstva bila je kapiten Isidora Kockarević sa 20 poena, dok je Tamara Miljević upisala 19. Narednu utakmicu ekipa Jedinstva odigraće u okviru 4. kola BPŠ Superlige Srbije sa odbojkašicama Crvene Zvezde, u subotu, 5. novembra od 18 časova na svom parketu, piše RTV Stara Pazova. 

Odbojkašice Omladinca nažalost nisu uspele da se plasiraju u polufinale Kupa Srbije. One su sinoć na svom terenu poražene sa 3:1 u setovima od ekipe Partizan EFBET.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike