24SEDAM ŠABAC Počinje radionica šaha!

28.11.2022

11:00

0

Autor: 24sedam

Polaznici radionice će biti u prilici da vežbaju šahovske veštine na garniturama koje će donirati Šahovski klub Šabac

24SEDAM ŠABAC Počinje radionica šaha!
Kakve veze imaju šah i zagađenje vazduha - Copyright Pixabay

Radionica šaha Biblišah, koja je organizovana u saradnji sa Šahovskim klubom Šabac, počinje da se realizuje u Biblioteci šabačkoj, u čitaonici Odeljenja za decu. Namenjena je predškolcima i osnovcima i održavaće se u sledećim terminima: u utorak, 29. novembra 2022. godine, okupljaju se ljubitelji šaha od drugog do četvrtog razreda podeljeni u dve grupe, od 17:30 i 18:45 časova. 

Svoja znanja i iskustva će sa njima podeliti šahisti Boban Miletić i Miroljub Merdović. U četvrtak, 1. decembra 2022. godine, od 18 časova, priliku da nauče osnove šaha imaće predškolci i deca prvog razreda uz pomoć šahiste Trajka Davidovskog. Druženje sa starijim osnovcima, od petog do osmog razreda, zakazano je za četvrtak, 8. decembar 2022. godine od 18 časova.

Polaznici radionice će biti u prilici da vežbaju šahovske veštine na garniturama koje će donirati Šahovski klub Šabac. Kako bi mališani osetili pravu šahovsku atmosferu i bili motivisani da što više nauče, biće obezbeđeni i šahovski satovi, neophodna literatura, kao i demonstrativna šahovska tabla.

Stavovi izneti u podržanom medijskim projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike