24SEDAM ŠABAC Pet nagrada za predstavu Šabačkog pozorišta

29.11.2022

18:32

0

Autor: 24sedam

Gran-pri Mali Joakim za najbolju predstavu u celini, koja se izdvaja svojom duhovitošću, zaokruženošću i jasnoćom dodeljena je predstavi „Crvenkapa i dragi Vuk“

24SEDAM ŠABAC Pet nagrada za predstavu Šabačkog pozorišta
Pozorište - Copyright Pexels

Na 15. Festivalu predstava za decu i mlade profesionalnih pozorišta Srbije, koji je od 21. do 28. novembra održan u Narodnom pozorištu Leskovac, Gran-pri za najbolju predstavu osvojila je „Crvenkapa i dragi Vuk“ Šabačkog pozorišta.

Posle sedam odgledanih predstava a u selekciji glumca Aleksandra Radulovića stručni žiri koji je radio u sastavu: David Alić, reditelj i predsednik žirija, Čedomir Štajn glumac, i Snežana Udicki, rediteljka, doneo je sledeće odluke:

Gran-pri Mali Joakim za najbolju predstavu u celini, koja se izdvaja svojom duhovitošću, zaokruženošću i jasnoćom dodeljena je predstavi „Crvenkapa i dragi Vuk“ Šabačkog pozorišta. 

Njoj je pripala i Nagrada za najbolju režiju koja je pripala Miodragu Dinuloviću za hrabar groteskni prikaz likova sveta koji sačinjavaju današnji heroji i antiheroji, i kao takvi pronalaze svoj put do dece.

Stavovi izneti u podržanom medijskim projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike