24SEDAM RUMA Obaveštenje o zahtevu za izdavanje rešenja za izmenu dozvole za skladištenje i tretman neopasnog otpada

22.11.2022

14:59

0

Autor: 24sedam

Uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva operatera može se izvršiti u prostorijama Odeljenja za urbanizam i građenje Opštinske uprave opštine Ruma

24SEDAM RUMA Obaveštenje o zahtevu za izdavanje rešenja za izmenu dozvole za skladištenje i tretman neopasnog otpada
Copyright Opština Ruma

Operater PD “MELTAL RECIKLAŽA“ DOO iz Rume, ul. Vladimira Nazora 98, registarovan kod APR sa matičnim brojem: 20372966 i šifrom delatnosti 4677 Trgovina na veliko otpacima i ostacima, podneo je Odeljenju za urbanizam i građenje Opštinske uprave opštine Ruma Zahtev za izdavanje rešenja za izmenu dozvole za skladištenje i tretman neopasnog otpada, zbog izmena u radu postrojenja za upravljanje otpadom na lokaciji k.p. 6854/1 KO Ruma, opština Ruma. Operater skladišti i mehanički tretira isključivo neopasan otpad na navedenoj lokaciji na osnovu dozvole ovog Odeljenja izdate pod brojem VIII 501 41 1/2020 dana 16. 06. 2020. kao i rešenja o izmeni dozvole izdatog pod brojem 501 111/21 VIII dana 16. 12. 2021. Izmene u radu postrojenja odnose se na povećavanje kapaciteta skladištenja na dnevnom i godišnjem nivou i na proširenje liste neopasnog otpada koji će se tretirati i skladištiti. Radi se isključivo o mehaničkom tretmanu otpada.

Uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva operatera može se izvršiti u prostorijama Odeljenja za urbanizam i građenje Opštinske uprave opštine Ruma, ulica Orlovićeva br. 5. kancelarija br. 24 u roku od 7 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja u vremenu od 7 do 14 časova. U ostavljenom roku javnost ovom organu može dostaviti mišljenja i predloge u vezi sa podnetim zahtevom.

Ovaj organ će razmatrati zahtev i podnetu dokumentaciju, pribavljeni zapisniknadležnog inspekcijskog organa o ispunjenosti uslova za rad, kao i mišljenja i predloge javnosti i izdati dozvolu podnosiocu zahteva u roku od 15 dana od dana isteka roka iz stava 2. ovog obaveštenja ili rešenje kojim se odbija zahtev za izdavanje dozvole, uz obrazloženje o razlozima odbijanja.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike