Misteriozne užarene lopte padale sa neba u okolini Čačka: "Delovalo je kao da je vojna vežba u toku" (VIDEO)

21.10.2022

19:55

0

Prema rečima žitelja ovog kraja, na granici između sela Miokovci i Gornja Gorevnica nalazi se obezbeđeni vojni poligon sa kog se povereno čuju detonacije

Misteriozne užarene lopte padale sa neba u okolini Čačka: "Delovalo je kao da je vojna vežba u toku" (VIDEO)
1666355104uzarene-lopte-projektili-fotorina1 - Copyright RINA

Na nebu iznad čačanskih sela Miokovci i Gornja Gorevnica, tokom popodneva odigrala se neverovatna scena. Leteći objekti koji su padali na zemlju nekoliko minuta, ostavili su žitelje ovih mesta u šoku.

- Za jako vreme njih sedam je palo na zemlju. Užarene lopte poput projektila sletale su jedna za drugom, delovalo je kao da je vojna vežba u toku. Međutim, ono što mi je bilo čudno je što kada su padale na zemlju nije se čula nikakva eksplozija, već se video samo dim. Ovo sam prvi put u životu video i sada nam nije svejedno kada izađemo iz svojih kuća, možda nas neki od njih pogodi - kaže Dejan Bralović iz sela Gornja Gorevnica kod Čačka.

Prema rečima žitelja ovog kraja, na granici između sela Miokovci i Gornja Gorevnica nalazi se obezbeđeni vojni poligon sa kog se povereno čuju detonacije.

Meštani ostaju podeljenog mišljenja. Dok su jedni ubeđeni da se radi o nekoj od teorija zavera ili da su ostaci nekog aviona, drugi imaju racionalnije objašnjenje, da se radi o kontrolisanom ispitivanju eksplozivnih sredstava na vojnom poligonu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike