Nastavlja se izgradnja ključne saobraćajnice u centru Čačka: Bulevar Vojvode Putnika biće duži za još 330 metara!

15.10.2022

15:02

0

Nastavak Bulevara vojvode Putnika, spojiće Kolubarsku i Ulicu Strahinjića Bana, a samim tim i Trnavsku i Ulicu dr Dragiše Mišovića

Nastavlja se izgradnja ključne saobraćajnice u centru Čačka: Bulevar Vojvode Putnika biće duži za još 330 metara!
166582649716634077201576662527cacak-bulevar-vojvode-putnika-fotorina2 - Copyright RINA

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je sa saradnicima održao sastanak u vezi sa nastavkom izgradnje Bulevara vojvode Putnika, u dužini od 330 metara. Sredstva za realizaciju, u iznosu od 68 miliona dinara, obezbedila je Vlada RS preko JP "Putevi Srbije“.

- Sastanak je iniciran kako bi se sa svim nosiocima aktivnosti na realizaciji ovog projekta, dogovorilo o detaljima izgradnje. Nastavak Bulevara vojvode Putnika, spojiće Kolubarsku i Ulicu Strahinjića Bana, a samim tim i Trnavsku i Ulicu dr Dragiše Mišovića - rekao je Todorović.

- Na sastanku je konstatovano da su rešeni svi imovinsko pravni odnosi i porušeni svi objekti na trasi, a u toku je izmeštanje depoa "Praking servisa“ na novu lokaciju - dodao je Todorović.

Tokom naredne nedelje biće zaključen ugovor o izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže sa JKP "Vodovod“ Čačak, a nakon toga će biti organizovan radni sastanak u širem sastavu, sa predstavnicima svih gradskih i republičkih javnih preduzeća.

Za rukovodioca projekta je određen gospodin Nebojša Jelušić, diplomirani građevinski inženjer zaposlen u JP "Gradac“, koji je isti posao obavljao i na izgradnji prethodne deonice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike