Objavili snimak čoveka kako "sedeći" prelazi ulicu, ali ovakvim komentarima se nisu nadali (VIDEO)

09.10.2022

12:42

0

Video je objavljen na mrežama, ali umesto očekivanog usledili su komentari kritike

Objavili snimak čoveka kako "sedeći" prelazi ulicu, ali ovakvim komentarima se nisu nadali (VIDEO)
Veternik prelaz Facebook - Copyright Facebook/Nsuzivo.rs

Popularnost na društvenim mrežama izgleda da je "pobedila" empatiju. Danas smo često svedoci da se objavi neki "smešan" video, a da je pri tom izostala ljudska reakcija i potreba da se pomogne onom ko je u nevolji.

Takav poslednji primer stiže iz Veternika.

Naime, iz kola je snimljen čovek koji sedeći prelazi ulicu i to na pešačkom prelazu. I dok se iz kola čuje muzika, putnici snimaju nesrećnog čoveka.

Video je objavljen na mrežama, ali umesto očekivanog usledili su komentari kritike zašto čoveku nisu pomogli, zašto nisu pozvali policiju ili hitnu pomoć...

"Zašto niste stali? Sram vas bilo!", "Smejete se, a ne razmišljate da je to mogao biti vaš otac, brat, komšija... Gde mi živimo?", "Zašto niste stali da pitate šta je sa čovekom?", samo su neki od komentara koji su osudili ovakvo ponašanje autora snimka.

Među komentarima se moglo videti i "objašnjenje" da je u pitanju lokalni pijanac, ali ni to mnogima nije bilo dovoljno opravdanje za ponašanje onih koji su ga snimali: "Došli smo do stadijuma da snimamo i ismevamo a ne da pružamo pomoć. Užas!".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike