24SEDAM ŠABAC U Desiću počeli radovi na asfaltiranju 2,1 kilometar puta

08.07.2022

17:48

0

Snežana Nedić, meštanka Desića, istakla je da ovaj put ima veliki značaj, ne samo za meštane koji žive u ovom zaseoku, već za celo selo

24SEDAM ŠABAC U Desiću počeli radovi na asfaltiranju 2,1 kilometar puta
img_1283_resize-1024x704 - Copyright Opština Šabac

Meštani Desića, posle više decenija, dobiće asfaltiran put u zaseoku Gornja mala. Dužina ovog puta, koji povezuje preko 50 domaćinstava, je 2,1 kilometar. Gradonačelnik Pajić je prilikom obilaska radova na uređenju ovog putnog pravca istakao da je Grad Šabac za godinu i po dana uradio preko 70 kilometara novih puteva i da je ulaganje u putnu infrastrukturu prioritet gradske vlasti.

- Zadovoljstvo je videti sreću na licima ovih ljudi. Iako je 21. vek, ovi ljudi tek sad dobijaju asfaltiran put. U Desiću radimo dva putna pravca. Ovaj deo Pocerine ima perspektivu i zato treba kontinuirano ulagati u ova mesta. Putna infrastruktura je prioritet stanovnicima sa sela. Ovo je dokaz da nijedno mesto na teritoriji grada Šapca neće biti zaboravljeno. Obećali smo da ćemo misliti podjednako o razvoju svih mesta u našem kraju, a to delima i dokazujemo. Ravnomeran razvoj sela i grada prioritet je gradske vlasti - rekao je gradonačelnik Pajić.

Snežana Nedić, meštanka Desića, istakla je da ovaj put ima veliki značaj, ne samo za meštane koji žive u ovom zaseoku, već za celo selo.

- Ovo je najduža mala gde ima najviše kuća, ali zbog prethodnog načina finansiranja gde se uzimao novac od građana, ovaj put je do danas bio neasfaltiran. Veliki je značaj za životnu egzistenciju. Zahvaljujem se Gradskoj upravi grada Šapca i gradonačelniku na ovoj velikoj investiciji i što je naš grad sada partner svojoj državi. Zahvalni smo što se ulaže i u sela i što građani seoskih mesnih zajednica nisu više građani drugog reda - istakla je Snežana Nedić.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike