24SEDAM ŠABAC U Šapcu svečano otvoren kompleks bazena

26.07.2022

19:45

0

Kompleks otvorenih bazena bio je jedan od prioriteta naše gradske vlasti - kazao je Pajić

24SEDAM ŠABAC U Šapcu svečano otvoren kompleks bazena
img_6850_resize-1024x654 - Copyright Opština Šabac

U Šapcu je svečano otvoren kompleks otvorenih bazena. Gradonačelnik Pajić prilikom otvaranja istakao je da će konačno brojni Šapčani u letnjim mesecima imati priliku da dane odmora ili slobodnog vremena provedu u svom gradu, bez potrebe da putuju na druge lokacije izvan Šapca.

- Otkad sam na funkciji gradonačelnika Šapca, završen je najlepši kapitalni projekat za naše građane finansiran sredstvima iz budžeta grada. Večeras je obeleženo svečano otvaranje kompleksa otvorenih bazena, a već od sutra naši sugrađani moći će da uživaju. Kompleks otvorenih bazena bio je jedan od prioriteta naše gradske vlasti. Grad ove veličine, ali i grad vaterpolo šampiona, dugi niz godina osećao je potrebu za ovakvim kompleksom. Danas, kada su oni završeni, građanima Šapca i okoline predajemo na korišćenje  olimpijski, mali i bebi bazen. Pored ova tri bazena, izgrađena je i tribina sa 850 sedećih mesta, prostor za svlačionice i pomoćne prostorije, ostave za rekvizite, prostorije za zaposlene, sanitarni čvorovi i tuševi, osvetljenje sa unutrašnjom i spoljašnjom rasvetom, podvodno osvetljenje, jednom rečenicom, sve ono što je potrebno da ovi bazeni ispune sve domaće i međunarodne takmičarske standarde, a takođe i svim rekreativcima pruže maksimalan kvalitet, bezbednost i uživanje - rekao je gradonačelnik Pajić i dodao da je zahvaljujući stabilnosti budžeta grada, koji je najveći u istoriji, ovaj kapitalan projekat za Grad Šabac završen bez ijednog dinara zaduženja.

- Brižljivo vodimo računa o budžetu grada uz uvažavanje potreba svojih sugrađana. Nadam se da će Šabac vrlo brzo imati povoda za slična okupljanja kada se bude obeležavao završetak nekog drugog značajnog infrastrukturnog projekta za grad. Pred nama je dosta zajedničkog rada, ali to je naša obaveza i dužnost kojom ispunjavamo obećanje da od Šapca napravimo grad budućnosti za sve njegove građane - kazao je Pajić.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike