Čačani se na neobičan način oprostili od kraljice Elizabete II (FOTO)

16.09.2022

09:23

0

Osim dobro poznatih informacija o datumu rođenja i smrti, fotografije kao i datuma sahrane na kraju ove neobične umrlice stoji da su ožalošćeni "Čačani, poštovaoci lika i dela potonje kraljice"

Čačani se na neobičan način oprostili od kraljice Elizabete II (FOTO)
1663316255WhatsApp_Image_2022-09-16_at_09.13_.12_ - Copyright RINA

Od engleske kraljice koja je preminula pre sedam dana oprostio se čitav svet, a sada su to uradili i Čačani jer je u samom centru grada, na nekoliko mesta gde je predviđeno da se zalepe umrlice osvanula i ona upućena ovoj najudugovečnijoj vladarki.

- Običaj nam je da upravo na tim stubovima vidimo ko je napustio ovaj svet, a ovo što smo videli jutros nas je poprilično iznenadilo. Jer, najverovatnije je u pitanju šala pojedinaca, a mislim da smrt nije nešto sa čim se treba šaliti - kaže za RINU Čačanka koja je bila na autobuskom stajalištu u čijoj neposrednoj blizini je zalepljena umrlica kraljici Elizabeti.

RINA
 

Osim dobro poznatih informacija o datumu rođenja i smrti, fotografije kao i datuma sahrane na kraju ove neobične umrlice stoji da su ožalošćeni "Čačani, poštovaoci lika i dela potonje kraljice".

- Meni je ovo potpuno razumljivo. Verovatno su to pojdinci koji prate život kraljevske porodice. Možda ih je vest o kraljičinoj smrti zaista rastužila i želeli su da joj požele poslednje zbogom - kaže drugi žitelj grada na Moravi.

I dok se nekima čini kao prilično glup potez, drugima kao zanimljiva šala, jedno je sigurno. Meštani Čačka, grada za koji potonja kraljica verovatno nikada nije čula, na večni počinak ispratili su je, baš onako kako i dolikuje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike