Vozači, oprez - prilagodite brzinu! Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja!

14.09.2022

11:52

0

AMS S podseća da je od 1. septembra na snazi zabrana saobraćaja na mostu preko Tise na deonici Senta - Čoka za teretna motorna vozila čija ukupna masa prelazi 20 tona

Vozači, oprez - prilagodite brzinu! Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja!
pexels-jeshootscom-13861 - Copyright Pexels

Auto-motosavez upozorava vozače na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova koji su u toku, pa je tako od 15. septembra do 10. oktobra planirano redovno održavanje parking-odmorišta „Jerina“ na auto-putu E-75, na deonici petlja Umčari - petlja Vodanj, kod petlje Vodanj, a u smeru Beograd - Niš.


Tokom izvođenja radova na parking - odmorištu u smeru ka Nišu neće biti moguće zadržavanje vozila, a sledeće odmorište je nakon 17 kilometara.

Od 19. septembra do 10. novembra od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji klizišta na deonici Mali Požarevac - Vlaško Polje kod mesta Senaja. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semafora.

Do 12. februara 2024. saobraćaj će na deonici magistralnog puta između Raške i Novog Pazara biće usporen zbog radova. Za sve vreme trajanja radova maksimalna brzina duž cele deonice biće ograničena na 50 km/h, na pojedinim mestima na 10 do 30 km/h, a na nekim deonicama saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semafora.

Do 20. novembra izvodiće se radovi na popravci dva mosta preko reke Crnajke na deonici Miloševa - Kula - Zagrađe. Tokom trajanja radova saobraćaj će se odvijati devijacijom.

Do 30. novembra u periodu od 7 do 17 časova izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza na deonici Strojkovce - Vučje. Tokom trajanja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

AMS S podseća da je od 1. septembra na snazi zabrana saobraćaja na mostu preko Tise na deonici Senta - Čoka za teretna motorna vozila čija ukupna masa prelazi 20 tona. Saobraćaj za ostala vozila se odvija uz ograničenje brzine od 20 km/h. Alternativni putni pravac je most kod Novog Kneževca na putu Kanjiža - Novi Kneževac.

Prema informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila. Na teretnim terminalima vozila čekaju i to na Horgošu i Kelebiji tri sata, na Bezdanu i Batrovcima dva, a na prelazi Šid četiri sata.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike