Zrenjanin: Pao deo plafona u školi nasred časa, povređena učenica

20.10.2020

09:13 >> 09:24

0

Autor: A. B.

Sve se odvilo ovog jutra oko 10 sati

Zrenjanin: Pao deo plafona u školi nasred časa, povređena učenica
Copyright Foto :24sedam/ Goran Sivački

U ponedeljak oko 10 časova u srednjoj ekonomsko-trgovinskoj školi “Jovan Trajković” u Zrenjaninu došlo je do incidenta kada se srušio deo plafona, prilikom čega je povređena jedna učenica.

Sve se odvilo u učionici usred časa, a povređena devojčica je zatražila lekarsku pomoć.

Direktorka Dragoslava Golušin izjavila je da je učenica lakše povređena i da je dobro.

– Učionica je zatvorena, sve dok se ne izvrši popravka i provera bezbednosti plafona u celini – navodi se u saopštenju škole.

Kako preciziraju iz škole, do nezgode je došlo u toku drugog časa oko 9:00, kada je deo maltera otpao sa plafona učionice koja se nalazi na trećem spratu u potkrovlju.

-Tom prikom lakše je povređena učenica”, navodi se u saopštenju u kome se dodaje da su, iako devojčica nije imala vidljive povrede, odmah obavešteni roditelji, uz insistiranje da se izvrši lekarski pregled.

-Konstantovano je da su u pitanju lakše povrede i da je učenica dobro- navedeno je iz škole kao i to da su nakon nezgode ostali đaci zajedno sa profesorom, bezbedno napustili ucionicu”, navodi dirketorka.

Obavešteni su i nadležni organi – Policijska uprava Zrenjanin, gradevinska inspekcija, Agencija za bezbednost i zdravlje na radu, prosvetna inspekcija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike