Posle sedam godina pauze 3DFest ponovo u Prokuplju: Grupa "Stereo Banana" sa povratničkim albumom "Niške Strasti" oduševiće posetioce

30.07.2022

10:24

0

Autor: 24sedam

Festival će biti održan 26. avgusta na terenu pored Gradskog bazena, a organizatori poručuju da će u narednim nedeljama biti poznati svi detalji, kao i kompletan muzički program

Posle sedam godina pauze 3DFest ponovo u Prokuplju: Grupa "Stereo Banana" sa povratničkim albumom "Niške Strasti" oduševiće posetioce
Stereo Banana 4 - Copyright 3DFest

Povratničkim albumom "Niške strasti" grupa Stereo Banana izazvala je veliku pažnju na muzičkoj sceni u zemlji i regionu, a u čast povratka i festivala 3DFest niški dvojac će nastupiti 26. avgusta u Prokuplju.

Pre tačno devet godina Stereo Banana je prvi put nastupila u Prokuplju, takođe na 3DFestu koji će ponovo biti održan, na desetogodišnjicu premijernog izdanja.

- Ovo treba da se zapamti, da opstane i da se ne zaboravi - uglas su 2013. godine poručili Naopak i Nemuš, članovi Stereo Banane.

3DFest
 

Devet godina kasnije, grupa mladih entuzijasta iz Prokuplja je odlučila da vrati život 3DFestu koji će posle osam godina pauze ponovo biti centralni događaj u najvećem gradu Topličkog okruga.

- Svi pamtimo kakav su šou priredili momci iz Stereo Banane i kada smo odlučili da ponovo pokrenemo festival, izbor je bio lak i jasan. Oni su sa nama bili davnih dana i ovo je idealna prilika da nastavimo starim putem, na nov način, uz stare drugare - saopštili su organizatori 3DFesta.

3DFest
 

3DFest će biti održan 26. avgusta na terenu pored Gradskog bazena, a organizatori poručuju da će u narednim nedeljama biti poznati svi detalji, kao i kompletan muzički program.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike