Beograđanin prijavio da je sleteo u reku, ali niko nije mogao da ga nađe: Razlog je neverovatan!

28.07.2022

13:22

0

Čovek je pronađen na teritoriji Bosne i Hercegovine

Beograđanin prijavio da je sleteo u reku, ali niko nije mogao da ga nađe: Razlog je neverovatan!
16590047991618137512cajetina-gss-vezba-spasanje-putnika-iz-gondole-fotorina4 - Copyright RINA

Nesvakidašnja potraga zadesila je prijepoljsku policiju, vatrogasce spasioce i lekare, kada je Hitnu pomoć pozvao muškarac rekavši da je sleteo u reku Lim na potezu graničnih prelaza Gostun i Dobrakovo. Svi su se odmah uputili na lice mesta kako bi čoveku pomogli, ali nisu mogli da ga pronađu iako se radi o području od nepunih 10 kilometara.

- Na desetine pripadnika svih spasilačkih jedinica uključila se u potragu za izgubljenim Beograđaninom koji je prijavio nestanak. Više od tri sata su pretraživali kanjon Lima, kako bi ga pronašli. Međutim, uprkos činjenici da je nestali čovek sve vreme bio na vezi sa ljudima koji su ga tražili, nisu uspeli da ga ugledaju niti pronađu - kazali su učesnici u potrazi.

Kad ništa nije urodilo plodom, prijepoljska policija je pomoću baznih stanica uspela da identifikuje lokaciju mobilnog telefona sa kog je Beograđanin zvao, a mestu gde je on zapravio bio ni najmanje se nisu nadali.

- Čovek je pronađen na teritoriji Bosne i Hercegovine, uopšte nije bio u knjonu Lima između dva pomenuta granična prelaza. Nikome nije jasno kako je do tog mesta dospeo. Pretpostavlja se da je on prešao na skroz drugi granički prelaz Dobrun gde je i sleteo. Da li je nesvesno zalutao ili je nešto drugo u pitanju nije nam potvrđeno. Policija iz Bosne ga je pronašla i ono što je jako bitno nije bio povređen - dodao je izvor koji je takođe učestvovao u ovoj nesvakidašnjoj potrazi.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti