Koliko je prethodnih dana bilo toplo svedoči snimak iz Leskovca: Mladić seo pored šahta pa potezom zapalio Internet! (VIDEO)

25.07.2022

19:40

1

"Što južnije to tužnije", rečenica je koju osporava duh veselog juga

Koliko je prethodnih dana bilo toplo svedoči snimak iz Leskovca: Mladić seo pored šahta pa potezom zapalio Internet! (VIDEO)
BeFunky-collage - Copyright Instagram/dnevnadozabeograda

"Uključi klimu", molba je koju smo prethodnih dana čuli nebrojano puta. Srbiju, je kao i čitavu Evropu, zapuhnuo "Lucifer" - tropski talas i sve zajedno nas promešao u loncu na vatri.

Temperatura je prethodnih dana prelazila 40 stepeni Celzijusa, te su mnogi sugrađani skriveni u domovima čekali da padne noć, kako bi uveče na malo prijatnijem vazduhu prošetali.

Nizala su se upozorenja RHMZ-a i Batuta - kako doskočiti nesnosnim vrućinama, ali i na koj način pomoći osobi koja usled toplotnog udara kolabira.

Crveni alarmi, upozorenja i saveti, "prešišani" su doskočicom sa juga Srbije. Naime građani Leskovca su u maniru, vrcavosti tog kraja, na Instagramu podelili snimak koji ilustruje vrućine koje smo prethodnih dana preživeli.

"Što južnije to tužnije", rečenica je koju osporava duh veselog juga!

"Kolač u tiganju?! Nemoguće", bila je parola za čuveni Drajkuker tiganj 90-ih. Sada 20 i nešto godina nakon toga, možemo se zapitati: Jaje na oko na šahtu?! Moguće!

 

 

Naime Leskovčani su temperaturu od preko 40 stepeni iskoristili da ispeku jaja na šahtu!

Mladić je šaht podmazao uljem, polomio ljusku i u samo par sekundi pred kamermanom i "šefom kuhinje" našla su se dva ispečena jaja.

Da je snimak nasmejao mnoge svedoče i komentari ispod snimka.

- Ljudi, pa ovo i nije tako loše! - napisao je neko citirajući opasku iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike