Tradicionalni skokovi sa železničkog mosta u Užicu: Takmičari iz regiona skaču sa visine od 16 metara, a evo kakve ih nagrade očekuju!

16.07.2022

12:00

0

Tradicionalne skokove organizuje JP "Veliki park" uz pokroviteljstvo Grada Užica i tehničku podršku Crvenog krsta Užice

Tradicionalni skokovi sa železničkog mosta u Užicu: Takmičari iz regiona skaču sa visine od 16 metara, a evo kakve ih nagrade očekuju!
16579589891572361787najstarija-hidrocentrala-u-evropi-fotorina - Copyright RINA

Tradiconalni Skokovi sa starog železničkog mosta u Užicu biće održani u subotu 16. jula sa početkom u 15 časova. 

Prema najavama organizatora okupiće oko 30 učesnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

- Pored pehara i medalja obezbeđen je i bogat nagradni fond tako da će takmičari za prvi i drugi skok biti nagrađeni sa po 4.500 dinara, a nagrade za prvo, drugo i treće mesto iznose 35.000, 30.000 i 25.000 dinara. Oni će biti lekarski pregledani i osigurani, a kao i prethodnih godina biće prisutna spasilačka služba i ronioci koji će brinuti o bezbednosti učesnika - kazao je izvršni direktor JP "Veliki park" Dinko Žuvela.

Grad Užice
 

Tradicionalne skokove organizuje JP "Veliki park" uz pokroviteljstvo Grada Užica i tehničku podršku Crvenog krsta Užice. 

Prema rečima Ratka Trmčića člana Gradskog veća očekuje se i veliki broj Užičana koji će ispratiti manifestaciju, na koju su organizatori ponosni.

Kao i prethodnih godina, predviđene su dve serije skokova sa visine od 16 metara, a u finale će se plasirati 10 najboljih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike