24SEDAM MALI ZVORNIK Restoran Slavija najuspešnija je ekipa XXVIII vidovdanskog turnira u Malom Zvorniku

03.07.2022

14:27

0

Autor: 24sedam

U regularnom toku iscrpljujućeg duela, ekipe Restoran Slavija i Agrar Veselinović Prnjavor igrale su nerešeno 2:2, na poluvremenu 1:1, a pobednik je bio poznat nakon izvođenja penala

24SEDAM MALI ZVORNIK Restoran Slavija najuspešnija je ekipa XXVIII vidovdanskog turnira u Malom Zvorniku
Панорама_Зворника - Copyright Wikipedia

Finalna utakmica bila je velika fudbalska bitka dve najbolje ekipe turnira, sa dosta trčanja, srčanosti, povremenih ispada i grublje igre, efektnih akcija koje su osujećene odličnom odbranom golmana protivničke ekipe ili lošom završnicom, pa i stativom kada je pogodak bio izvestan.

U regularnom toku iscrpljujućeg duela, ekipe Restoran Slavija i Agrar Veselinović Prnjavor igrale su nerešeno 2:2, na poluvremenu 1:1, a pobednik je bio poznat nakon izvođenja penala.

Restoran Slavija ove večeri imala je vanredno dobru podršku publike, na prepunim tribinama, a inicijativa i posed lopte u drugom poluvremenu bili su na strani tima Agrar Veselinović. Ipak, odbrane najboljeg golmana turnira Bobana Radića Restoran Slavija;

Ekipa Restoran Slavija ponovila je svoj uspeh iz 2019. godine na Vidovdanskom turniru u Malom Zvorniku, na identičan način, a prošle godine bili su drugoplasirani na našem turniru. Pobednički tim je, boljim izvođenjem penala, postigao pet golova sa bele tačke i dva gola u regularnom toku utakmice. Agrar Veselinović je do pete serije postigao četiri gola iz penala i dva pogotka u finalnoj utakmici. Konačni rezultat je 7:6.

Zanimljivo je da su tokom finalne utakmice, upravo zbog dinamike igre, postignuta dva autogola. Prvi pogodak postigao je Marko Avramović za Agrar Veselinović Prnjavor, a izjednačenje u prvom poluvremenu Restoran Slavije postiže autogolom rivala, nakon šuta Danijela Ćuluma. U nastavku utakmice Raco Vasić dovodi Restoran Slavija u vođstvo od 2:1, da bi u finišu, nakon šuta Đorđa Rosića iz tima Agrar Veselinović, bio postignut i autogol Slavije.

Do odlučujuće, pete penal serije, strelci za Agrar Veselinović Prnjavor su: Filip Blagojević, Marko Avramović, Milorad Bojić i Aleksandar Ristanović, a Vladimir Molerović je imao taj peh da promaši pri izvođenju udarca sa bele tačke. Pet pogodaka za pobednika, Restoran Slavija, postigli su: Danijel Ćulum, Novica Marković, Raco Vasić, Nemanja Dragutinović i Aleksandar Ilić.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Mali Zvornik koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike