Postavljen novi rekord! U Limu ulovljeno skoro 14 kilograma ribe odjednom - odmerene snage na tromeđi

28.06.2022

10:05

0

Na ribarskoj stazi na Potpećkom jezeru održan je 21. Međunarodni kup u sportskom ribolovu

Postavljen novi rekord! U Limu ulovljeno skoro 14 kilograma ribe odjednom - odmerene snage na tromeđi
1656402697ribolovci-takmicenje-1024x766 - Copyright RINA

Na ribarskoj stazi na Potpećkom jezeru održan je 21. Međunarodni kup u sportskom ribolovu, gde je ljubav prema ribolovu okupila najbolje ribolovce iz Srbije i Crne Gore na obalama reke Lim.

Pobednik takmičenja je ekipa Klub sportskih ribolovaca “Lim – Stari Grad” iz Priboja, a majstor staze je Zoran Novitović iz ekipe “Rzav” iz Arilja koji je postavio i novi rekord sa ulovljenih 13,9 kilograma ribe.

- Prijepolje može da odgovori potrebama svih sportista, pa tako i ribolovaca. Reka Lim je puna ribe i nadam se da će ribolovci imati dobar ulov - istakla je Dragana Varaklić direktorka TO Prijepolje prilikom otvaranja takmičenja.

RINA
 

Najuspešnija ekipa na 21. Kupu u sportskom ribolovu u Prijepolju bila je Klub sportskih ribolovaca “Lim – Stari Grad” iz Priboja, drugo mesto osvojila je ekipa “Skrapež” iz Požege a treće mesto zauzeli su ribolovci iz Podgorice.

Najbolji u sektorima bili su Ivan Jovanović iz ekipe “Rzav” Arilje sa ulovljenih 2355 grama ribe, zatim Predrag Purić sa 7420 grama iz ekipe “Lim” Prijepolje, dok je Zoran Novitović iz ekipe “Rzav” Arilje poneo titulu majstora staze i postavio novi rekord sa ulovljenih 13900 grama ribe.

Učesnici Kupa imali su samo reči hvale za organizaciju a posebno zadovoljstvo su izrazili što su pecali sa svetskim prvakom Ratkom Ristićem koji je pecao za ekipu “Skrapež” iz Kosjerića.

Organizatori 21. Međunarodnog kupa u sportskom ribolovu su OOSR “Lim” iz Prijepolja i Turistička organizacija Prijepolje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike