Crn i gust dim širi se čačanskim naseljem: Požar izbio u blizini porodičnih kuća (FOTO)

29.05.2022

11:06

0

Vatrogasci odmah stigli na lice mesta kako bi lokalizovali vatru

Crn i gust dim širi se čačanskim naseljem: Požar izbio u blizini porodičnih kuća (FOTO)
1653817992_cacak-pozar-stovariste-fotorina2 - Copyright RINA

U čačanskom naselju Ljubić izbio je požar na prostoru koji je nekad pripadao građevinskoj firmi "Ratko Mitrović".

Na lice mesta, po prijavi građana, odmah su upućene vatrogasne ekipe kako bi što pre lokalizovale vatru. U neposrednoj blizini prostora gde je izbio požar nalaze se porodične kuće.

RINA
 

- Kada smo videli crn dim kako se nadvija nad naseljem, znali smo da je ovde ponovo došlo do požara jer ovo nije prvi put. Na tom mestu se odlažu ostaci građevinskog materijala i zbog toga tu često kad nema nikog od vlasnika, upadaju sakupljači sekundarnih sirovina, pa zato pretpostavljamo da je u pitanju ljudski faktor. Slična situacija desila se i prošle godine kada su se zapalile cevi. Tačan uzrok ovog sad požara svakako će biti utvrđen istragom - rekao je za RINU meštanin koji živi u blizini mesta na kom je izbio požar.

RINA
 

Vatrogasci su brzom reakcijom uspeli da lokalizuju vatru i spreče njeno dalje širenje. U ovom požaru nije bilo povređenih lica, a pričinjena je materijalna šteta.

Meštani dodaju da nakon prethodnih požara trenutni vlasnik ovog prostora na sve načine pokušava da ga zaštiti kako u njega ne bi upadali sakupljači sekundarnih sirovina, ali kako navode, i pored toga često ih viđaju, najčešće kad nema nikoga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike