Pančevački maturski ples: Gradonačelnik uputio snažnu poruku (FOTO/VIDEO)

21.05.2022

14:01

0

Autor: 24sedam

Najstariji srednjoškolci su plesali uz muziku Johana Štrausa „Slepi Miš“, koreografiju koja je ista za sve, ne samo u Srbiji, nego i u svim evropskim gradovima

Pančevački maturski ples: Gradonačelnik uputio snažnu poruku (FOTO/VIDEO)
10 - Copyright Foto: Grad Pančevo

Trg ispred gradske uprave Pančeva juče bio centar okupljanja maturanata, roditelja, svih građana. Ples za kraj jednog razdoblja života i za početak novim izazovima. Puno pozitivne energije, radosti i emocija, trenutak za pamćenje.

Kancelarija za mlade grada Pančeva i Dom omladine Pančevo i ove godine organizovali su „Pančevački maturantski ples 2022“. Tačno u podne, plesalo je više od 600  maturanata iz 9 srednjih škola.

Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva je otvorio svečanu manifestaciju i čestitao maturantima, njihovim roditeljima i profesorima.

- Maturanti želim vam da kroz život koračate nasmejani, da postanete dobri i odgovorni ljudi, želim vam da vam se uspune sve želje u životu, a pre svega vam želim da ostanete ovde u Pančevu, jer vi ste budućnost Pančeva, istakao je gradonačelnik.

 

Najstariji srednjoškolci su plesali uz muziku Johana Štrausa „Slepi Miš“, koreografiju koja je ista za sve, ne samo u Srbiji, nego i u svim evropskim gradovima i na taj način učestvovali u obaranju Ginisov rekord u simultanom plesu sa najvećim brojem plesača u svetu. Kako je to izgledalo video, pogledajte na instagramu grada.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike