Vozači, budite strpljivi i obratite pažnju! Ovo su radovi na putu koji će da uspore saobraćaj

13.05.2022

05:11

0

Na teretnim terminalima vozila čekaju pet sati na Horgošu, sat na Kelebiji, dva sata na prelazu Sremska Rača i sat i po na Gradini

Vozači, budite strpljivi i obratite pažnju! Ovo su radovi na putu koji će da uspore saobraćaj
Sava centar - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Uslovi za vožnju će biti slični jučerašnjim sa suvim kolovozima, uz dobru vidljivost i umeren intenzitet saobraćaja van gradova što vozačima putovanje činiti sigurnijim, lakšim i bezbednijim, kažu u Auto-moto savezu Srbije.

Upozoravaju, međutim, da se na pojedinim deonicama odvijaju radovi zbog čega je na njima izmenjen režim saobraćaja.

Od 9 do 16 časova radove na deonici naplatna rampa Beograd - petlja Vodanj u oba smera, a zbog kojih će se saobraćaj odvijati samo voznom trakom.

Na deonici petlja Ćuprija - petlja Paraćin 16. maja zbog radova u smeru Beograd - Niš biće zauzete vozna i zaustavna traka.

Na deonici Batočina - Kragujevac 17. maja u smeru ka Kragujevcu zbog radova će biti zauzeta vozna traka i to na deonicama Mrčajevci - Kraljevo 18. maja, Mataruška Banja - Ušće 19. maja, Ribariće - Bregovi 20. maja. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Od 18. do 21. maja biće obustavljen saobraćaj na deonici Ćićevac- Varvarin, u Ćićevcu, a alternativni putni pravci su Ćićevac-Kruševac i Kruševac-Varvarin.

Na teretnim terminalima vozila čekaju pet sati na Horgošu, sat na Kelebiji, dva sata na prelazu Sremska Rača i sat i po na Gradini.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike