Nimalo prijatne vesti za vozače: Izmenjen režim saobraćaja kod Bubanj potoka

12.04.2022

19:51

0

U izveštaju AMSS navodi da su uslovi za vožnju i danas povoljni, kolovozi su uglavnom suvi, a vidljivost dobra, jedino se u planinskim predelima zbog mogućih odrona savetuje oprezna vožnja

Nimalo prijatne vesti za vozače: Izmenjen režim saobraćaja kod Bubanj potoka
Bubanj potok 3 - Copyright Ivica Lazović

Automoto savez Srbije upozorava vozače da je izmenjen režim saobraćaja na delu auto-puta E-75, u zoni petlje Bubanj Potok tako što se iz pravca Beograda saobraćaj preusmerava na voznu i preticajnu traku do ispod novoizgrađenih delova mostova 31 i 32, gde se u dužini od 30 metara preusmerava na voznu i zaustavnu traku, a zatim se ponovo vraća na voznu i preticajnu traku.

Iz pravca Niša ka Beogradu saobraćaj se odvija zaustavnom trakom i kroz proširenje puta.

AMSS podseća na 16. Međunarodnu biciklističku trku BEOGRAD - BANJALUKA 2022.“ koja se održava sutra i u četvrtak.

Upozorava da će se do 31. maja izvoditi radovi na rehabilitaciji kolovoza na deonici petlja Ub - ulaz u grad Ub. Radovi se izvode od ulaska u grad Ub ka petlji Ub, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforskom signalizacijom na dve lokacije.

Sutra u periodu od 7 do 18 časova izvodiće se radovi na mašinskom presvlačenju kolovoza, na deonici petlja Kovilj-petlja Novi Sad Jug, u smeru ka Novom Sadu.

Saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom, a radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci i biće obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od danas do 15. aprila od 7 do 15 časova izvode radovi na redovnom održavanju na deonici Merćez-Kuršumlija. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom trakom.

Do 6. juna izvodiće se radovi na rehabilitaciji mosta u okviru petlje Požarevac. Saobraćaj se odvija jednom-slobodnom saobraćajnom trakom. Krak petlje Beograd - Požarevac i Požarevac - Niš biće zatvoreni 60 dana.

U izveštaju AMSS navodi da su uslovi za vožnju i danas povoljni, kolovozi su uglavnom suvi, a vidljivost dobra, jedino se u planinskim predelima zbog mogućih odrona savetuje oprezna vožnja, poručuje Automoto savez Srbije.

Na autoputevima nema vanrednih prekida i zastoja, bez zadržavanja se prolazi i na naplatnim rampama, a dobra prohodnost očekuje vozače i na svim glavnim putnim pravcima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike