Veliki dan za Gornji Milanovac: Otvoren prvi tržni centar u ovoj opštini

06.11.2020

09:11

0

Veliki dan za Gornji Milanovac: Otvoren prvi tržni centar u ovoj opštini
Copyright Rina

Opština Gornji Milanovac dobila je svoj prvi tržni centar, a završetak izgradnje ovog centra čini deo realizacije široke lepeze investicionih aktivnosti Bermilton grupe koji treba da doprinese ubrzanom razvoju Srbije i povećanju kvaliteta standarda građana.

– Nije bilo lako ubediti Roberta Čeha da uloži osam miliona evra u Gornji Milanovac ali zajedničkim zalaganjem i radom došli smo do ovog projekta i velelepnog tržnog centra koji je nedostajao našem gradu da upotpuni svoju poslovnu ponudu. Dodatni benefit, osim 200 novih radnih mesta je i učešće tržnog centra u BDP-a u Gornjem Milanovcu koje je nemerljivo. Sa druge strane i poslovni potez Bermiltona je jako dobar a u narednim godinama će se i dokazati da će se investicija isplatiti – rekao je gradonačelnik ovog grada Dejan Kovačević.

Milanovčani će imati priliku da pazare u jednom od 22 prodajna objekta, koji su u podne svoja vrata otvorili za kupce, dok će asortiman brenda Pepco biti dostupan od sredine novembra, a robne marke Sinsay od decembra. U okviru Shop park-a, osim prodavnica obezbeđen je parking od 168 mesta, dečje igralište, menjačnica i ugostiteljski objekat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rina

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike