Ako planirate da plaćate račune ili preuzmete pošiljke to možete u dežurnim poštama

11.11.2020

07:36 >> 09:13

0

Autor: J.S.J.

Pošte na graničnim i administrativnim prelazima raditi bez prestanka, dok po gradovima dežura 71 objekat

Ako planirate da plaćate račune ili preuzmete pošiljke to možete u dežurnim poštama
Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Tokom današnjeg praznika Dana primirja u Prvom svetskom ratu u Srbiji će dežurati 71 pošta, saopštila je Pošta Srbije.

U Beogradu radiće Glavna pošta u Takovskoj 2, od sedam do 21 čas, a od osam do 15 časova, dežuraće i pošte u Savskoj 2, u Glavnoj 8 u Zemunu, na Šumadijskom trgu 2A i pošta u ulici Pilota Mihaila Petrovića br. 8-12.

Pošte u tržnim centrima radiće i to od osam do 19 časova – u TC „Stadion Shopping Centar”, TC „Shoppi Retail Parku” u Borči, „Immo outlet centru”, i TC Novi Merkator.

Pošte u TC „Rajićeva Shopping Center” i u TC „Big fashion” radiće od devet do 19 časova, dok će u Univerexportu u Nehruovoj 68B pošta raditi od osam do 20 časova.

Pročitajte još:

Danas je Dan primirja u Prvom svetskom ratu: Srbija je u tom krvavom sukobu izgubila trećinu svog stanovništva 

U Novom Sadu radiće šest pošta u „Univerexport” objektima od sedan do 20 časova, dok će pošte u „Univerexport” objektima u Sremskoj Kamenici, Rumenki, Temerinu, Kaću, Bačkoj Palanci i Futogu, i dve pošte u „Univerexport” objektima u Zrenjaninu raditi od sedam do 20 časova.

Po dve pošte radiće u Pančevu, u Svetog Save 11 od osam do 15 časova i Dositeja Obradovića 8K od osam do 12 časova, i u Kragujevcu- u TC „Plaza” od 10 do 20 časova i TC „Roda” od osam do 20 časova.

Po dve pošte radiće i u Nišu, u ul. Vožda Karađorđa 13 i Dimitrija Tucovića 26, od osam do 15 časova, i Somboru – u Dositeja Obradovića 12, od osam do 15 časova i pošta u objektu „Univerexport”, ul 21. oktobra 11-13 (od sedam do 20 časova).

Pošta Srbije saopštila je da će po jedna pošta, od 8 do 15 časova, sutra raditi u Boru, Valjevu, Vranju, Kraljevu, Aranđelovcu, Novom Pazaru, Kruševcu, Leskovcu, Smederevu, Užicu, Čačku, u Zaječaru, Jagodini, Paraćinu, Kikindi, Prijepolju, na Zlatiboru, u Požarevcu, Prokuplju, Loznici, Vršcu i Pirotu.

Pošta u Sremskoj Mitrovici (TC Roda) radiće od osam do 19 časova, u Subotici (Bajski put 58) od devet do 16 časova, a pošta u Šapcu u TC „Roda” radiće od osam do 14 časova.

Saopšteno je da će pošte na graničnim i administrativnim prelazima raditi bez prestanka, osim na graničnom prelazu Čukarka, gde je radno vreme za sutrašnji praznik od sedam do 18.30 časova.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi