Požar u selu kod Pirota: Petočlana porodica ostala bez krova nad glavom (VIDEO)

01.02.2022

07:13

0

Majka je čula neke eksplozije nalik petardama

Požar u selu kod Pirota: Petočlana porodica ostala bez krova nad glavom (VIDEO)
pozar dorcol foto sivacki 1407 2021 (1) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U domu petočlane porodice Đurić iz sela Gnjilan kod Pirota u ponedeljak ujutru izbio je požar, a cela kuća je izgorela, te je ova porodica trenutno bez krova nad glavom.

Kako je kazao osamnaestogodišnji Milivoje Đurić, jedan od trojice braće koji sa roditeljima živi u kući, do požara je najverovatnije došlo zbog elektroinstalacija.

- Ne znamo tačno šta se desilo, majka je čula neke eksplozije nalik petardama, a veče pre toga je u dva-tri navrata nestajala struja. Onda se razbuktao požar i ostali smo bez krova nad glavom - priča Milivoje.

U požaru je u potpunosti stradao krov kuće, a vatra je prodrla i u stambeni deo zbog čega je ova porodica trenutno bez krova nad glavom.

Još jedan požar u selu Gnjilan

U nedelju uveče, oko 20 časova, takođe u selu Gnjilan, izbio je jo[ jedan požar, koji je zahvatio garažu. Pripadnici Odeljenja za vanredne situacije izašli su na lice mesta u najkraćem roku i brzom intervencijom ugasili vatru i sprečili njeno širenje.

 

 

Nažalost, za kratko vreme izgorela su dva minibusa, plinska boca, aparat za zavarivanje, sitan alat i deo krovne konstrukcije. Od požara je spašena druga garaža, površine 90 metara kvadratnih, u kojoj je bio još jedan minibus.

Povređenih lica nije bilo, a uzrok požara je neispravna, ili zastarela elektroinstalacija, saopštila je Policijska uprava Pirot posle izvršenog uviđaja na licu mesta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike