Podsticaj za razvoj istočne Srbije: U januaru se očekuje kraj radova na petlji "Sopot" kod Pirota

31.12.2020

12:40

0

Petlja Batajnica, koja je deo obilaznice oko Beograda, biće završena u ugovorom predviđenom roku, a to je april 2021. godine

Podsticaj za razvoj istočne Srbije: U januaru se očekuje kraj radova na petlji "Sopot" kod Pirota
Copyright Antić u obilasku radova na petlji Sopot; Foto: Tanjug/Koridori Srbije

Direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić izjavio je da se već u januaru očekuje završetak petlje “Sopot” na istočnom kraku Koridora 10 kod Pirota.

– Izgradnjom ove petlje dobićemo dodatni podsticaj za privredni razvoj čitave istočne Srbije i bolju povezanost lokalnih sredina – rekao je Antić u intervuu za “Blic” govoreći o planovima tog preduzeća za 2021.godinu.

Petlja Batajnica, koja je deo obilaznice oko Beograda, biće završena u ugovorom predviđenom roku, a to je april 2021. godine, dodao je on.

Pročitajte još

Napomenuo je da će završetkom ove petlje biti omogućeno povezivanje auto-puta E-75 sa naseljem Batajnica i logističkim centrom za intermodalni transport.

– Ako pogledate kartu sa nedavno igrađenim i sa putnim pravcima čija je gradnja u toku videćete veima jasno koliko je Srbija posvecjena razvoju mreže modernih puteva. Ne bez razloga i predsednik Vučić naglašava ovu dimenziju naših razvojnih planova kao najvažniju – ocenio je direktor Koridora Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike