Vozači, poseban oprez: Ako ste zaboravili na jednu veoma važnu stvar...

03.01.2022

20:14

0

Putničkim vozilima i autobusima je dozvoljen saobraćaj

Vozači, poseban oprez: Ako ste zaboravili na jednu veoma važnu stvar...
Tanjug/Dragan Kujundžić

Poslednji neradni dan novogodišnjih praznika doneo je pojačan saobraćaj na autoputevima, naplatnim rampama, pojedinim graničnim prelazima i prilazima većih gradova, navodi Automoto savez Srbije u izveštaju o stanju na putevima i prelazima.

AMSS upozorava vozače na radove na sanaciji klizišta na Iriškom Vencu zbog kojih je zabranjen saobraćaj teretnim vozilima na toj deonici, a alternativni put je preko Petrovaradina, Sremskih Karlovaca, Inđije i Putinaca do Rume i Iriga.

Do 15. januara na deonici Jasikovo-Bor saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila zbog radova koji su u toku.

Produžavaju se radovi na sanaciji klizišta Gračanica na deonici Mijoska - granični prelaz Gostun i trajaće do 31. januara, a saobraćaj se u tom periodu odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac je deonica Kolovrat - Jabuka.

Zbog radova na izgradnji nove petlje Bubanj Potok na Obilaznici oko Beograda i njenog uklapanja sa postojećim autoputem, na AP E-75 u smeru ka Nišu saobraćaj se odvija po izmenjenom režimu od zone isključenja sa autoputa na Kružni put do petlje Tranšped. Radovi se odvijaju u desnoj kolovoznoj traci, u smeru ka Nišu.

Pixabay
 

Saobraćaj se odvija levom kolovoznom trakom (smer Niš - Beograd) i to preticajnom i voznom trakom za smer kretanja vozila od Beograda ka Nišu, dok se zaustavnom trakom i devijacijom odvija saobraćaj za smer kretanja vozila od Niša ka Beogradu. 

Izmenjen je režim saobraćaja na deonici Kuzmin - Sremska Rača, neposredno posle graničnog prelaza Sremska Rača tako što se odvija dvosmerno, ali pod novim privremenim režimom saobraćaja. Planirani rok završetka radova je kraj marta.

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti