Odahnuo Miloš Veliki, Srbi stigli na svoja odredišta: Ovako izgledaju najkritičnije tačke auto-puta uoči dočeka Nove Godine (FOTO)

31.12.2021

17:31

0

Ono što je prethodnih 48 sati otežavalo saobraćaj na autoputu jeste nekoliko saobraćajnih nezgoda, usled čega je dolazilo do većeg zadržavanja

Odahnuo Miloš Veliki, Srbi stigli na svoja odredišta: Ovako izgledaju najkritičnije tačke auto-puta uoči dočeka Nove Godine (FOTO)
Naplatna rampa Preljina - Copyright RINA

Nakon dva dana velikih saobraćajnih gužvi,  uoči dočeka Nove godine sa autoputa Miloš Veliki stiže lepa slika - nema zakrčenja, niti dugačkih kolona vozila.

Ono što je prethodnih 48 sati otežavalo saobraćaj na autoputu jeste nekoliko saobraćajnih nezgoda, usled čega je dolazilo do većeg zadržavanja.

Sinoć u večernjim satima na naplatnoj rampi u Preljini vozači su čekali preko sat vremena da nastave put. 

Pretpostavlja se da su svi građani koji su za novogodišnje praznike rezervisali smeštaj na nekoj od planina u Zapadnoj Srbiji upravo sinoć krenuli na svoja odredišta. 

Na Zlataru i Tari zauzeto je preko 90 odsto smeštajnih kapaciteta, dok je Zlatibor tradicionalno pun kao šibica i sve je popunjeno i rezervisano čak do kraja januara, potvrdio je za RINU direktor TO Zlatibor, Vladimir Živanović. 

 

Veće saobrćajne gužve ponovo se očekuju u nedelju i ponedeljak, stoga u JP Putevi Srbije apeluju na sve građane da se pre polaska na put naoružaju strpljenjem. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike