Detalji nestanka Jovane na Zlatiboru: "Policija je obaveštena o problemima..."

25.12.2021

11:22

0

Prema informacijama iz Policijske uprave Užice, nestanak ove žene prijavljen je u četvrtak i od tada se za njom intenzivno traga

Detalji nestanka Jovane na Zlatiboru: "Policija je obaveštena o problemima..."
zlatibor nestala1 - Copyright Printscreen/YouTube

Policija iz Čajetine i Užica intenzivno traga za 54-godišnjom Jovanom Simić iz Niša kojoj se u sredu, 22. decembra, uveče izgubio svaki trag na Zlatiboru.

Prema informacijama iz Policijske uprave Užice, nestanak ove žene prijavljen je u četvrtak i od tada se za njom intenzivno traga, a potragu je uključena i policija iz Niša.

Jovana je, kaže za “Blic” njena ćerka Ljiljana Marjanović, poslednjih meseci živela na relaciji Niš – Zlatibor. Na planinu na Zapadu Srbije došla je kao vlasnica građevinske firme koja je kao podizvođač izvodila građevinske objekte na jednoj zgradi. Sa svojim partnerom na Zlatiboru je iznajmila stan u Ulici Save Stanojčića u naselju Karaula.

Printscreen / Instagram
 

- Moja majka je u sredu uveče stvom partneru rekla da ide da se prošeta, kao što je i ranije imala običaj, i otada niko ne zna šta je sa njom. Od te večeri njen telefon je bio nedostupan do sutradan ujutro kada ga je jedan radnik pronašao u vodovodnim cevima preko puta NIS-ove bezniske pumpe, blizu magistrale kod kružnog toka na ulazak u turistički centar Zlatibora. Policija je locirala telefon kada ga je taj čovek uključio – kaže Ljiljana Marjanović.

Printscreen
 

Mesto gde je telefon pronađen poprilično je udaljen od stana koji su njen partner i ona iznajmili.

Ćerka nestale Nišlijke objašnjava da njena majka nikada ne bi naudila sebi, ali da je u poslednje vreme imala privatne probleme o kojima je obaveštena policija.

U vreme kada je izašla u šetnju Jovana je na sebi imala zimsku jaknu braon boje, crnu pamučnu trenerku, krem krznene čizme i crnu torbicu.

Svi koji imaju neku informaciju o Jovani Simić mogu javiti njenoj porodici na brojeve telefona 060 5576764 ili na neki od brojeva navedenih uz fotografiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike